Gorré Industrial Filtration

Schone lucht in uw bedrijf is kostbaar goed. Vandaar dat u zeer hoge eisen dient te stellen aan de luchtfilters die in uw luchtzuiverings of airconditionings installatie worden toegepast.

Waarom Gorré Industrial Filtration?

Producten van goede kwaliteit

Uitgebreid filter assortiment

Kennis en ervaring

Cassettefilter

Een cassettefilter kunt u kopen bij Gorré Industrial Filtration. Wij zijn zeer ervaren op het gebied van luchtfilters voor luchtzuiverings- en airconditioninginstallaties. Wij bieden voor iedere toepassing de juiste oplossing. Dankzij onze kennis en ervaring zijn wij in staat om aan de hoogste eisen op het gebied van milieu en techniek te voldoen.

Cassettefilter kopen bij Gorré Industrial Filtration: ruim assortiment van klimaat- en luchtfilters

Een cassettefilter is gemaakt van glasvezelpapier. Dit papier wordt gevouwen, zodat het een filtrerend oppervlak krijgt. Stof en andere verontreiniging worden uit de lucht gefilterd. Zo ontstaat een betere luchtkwaliteit. Een cassettefilter heeft meerdere voordelen ten opzichte van andere filters. Zo is de filter:

  • Vochtbestendig;
  • Corrosievrij;
  • Makkelijk te plaatsen en te vervangen;
  • Geschikt wanneer er beperkte ruimte is;
  • In staat om grote hoeveelheden stof op te nemen.

Er zijn dus genoeg redenen om te kiezen voor een cassettefilter. Dit type filter wordt zeer vaak gebruikt in zowel luchtzuiverings- als airconditioningssystemen. Bij Gorré Industrial Filtration worden twee soorten cassettefilters verkocht: de Interpleat filterklasse G4 en de Inter-V filterklasse F6 – F8.

Afwijkende maten

In principe verkopen wij cassettefilters in standaardmaten. Als u graag een cassettefilter in een afwijkende maat wilt kopen, kunt u het beste even contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0168 – 336 340.

Andere vonden de volgende artikelen ook interessant;

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op