Gorré Industrial Filtration

Schone lucht in uw bedrijf is kostbaar goed. Vandaar dat u zeer hoge eisen dient te stellen aan de luchtfilters die in uw luchtzuiverings of airconditionings installatie worden toegepast.

Waarom Gorré Industrial Filtration?

Producten van goede kwaliteit

Uitgebreid filter assortiment

Kennis en ervaring

Filterklemmen

Filterklemmen zijn te bestellen bij een gespecialiseerde leverancier zoals Gorré Industrial Filtration. Ons aanbod is zeer uitgebreid. U vindt bij ons naast filterklemmen ook filters en andere toebehoren. Wij streven ernaar altijd hoogstaande kwaliteit te leveren. Daarnaast voldoen alle producten die wij leveren aan de hoogste eisen op het gebied van milieu en techniek.

Filterklemmen: belangrijke toebehoren voor filters

Een filter bestaat uit meerdere onderdelen, waaronder filterklemmen. Met deze klemmen kan het filterframe bevestigd worden op het filter. Gorré Industrial Filtration levert filterklemmen in een groot aantal afmetingen en uitvoeringen. Dit maakt ze niet alleen geschikt voor de filterframes van onze hand, maar ook voor frames van de concurrenten. Alle filters hebben verschillende kaderdiktes. Wij kunnen voor iedere filter een filterklem leveren die u garandeert dat het filterframe goed is afgesloten. U kunt kiezen voor twee materialen bij de vervaardiging van de filterklemmen:

  • Gegalvaniseerd;
  • Rvs.

Contact opnemen

Als u meer wilt weten over ons aanbod filterklemmen kunt u het beste contact opnemen met een van onze deskundige medewerkers. Deze vertellen u graag meer over ons uitgebreide assortiment. U kunt hen bereiken via het telefoonnummer 0168 – 336 340. U kunt de filterklemmen tevens gelijk bestellen. Ook hiervoor kunt u bellen naar eerdergenoemd telefoonnummer.

Andere vonden de volgende artikelen ook interessant;

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op