Gorré Industrial Filtration

Schone lucht in uw bedrijf is kostbaar goed. Vandaar dat u zeer hoge eisen dient te stellen aan de luchtfilters die in uw luchtzuiverings of airconditionings installatie worden toegepast.

Waarom Gorré Industrial Filtration?

Producten van goede kwaliteit

Uitgebreid filter assortiment

Kennis en ervaring

HEPA filtersysteem

Voor een HEPA filtersysteem bent u bij Gorré Industrial Filtration aan het juiste adres. Wij zijn dé expert op het gebied van filters. Onze filters zijn geschikt voor allerlei soorten luchtzuiverings- en airconditioninginstallaties. Ze worden onder andere gebruikt in kantoorgebouwen, ziekenhuizen, warenhuizen, werkplaatsen, kerncentrales, laboratoria en de elektro-industrie.

HEPA filtersysteem voor een zeer schone lucht

Het HEPA filtersysteem zorgt ervoor dat de lucht in een ruimte schoner is dan ooit. Zelfs de kleinste stofdeeltjes worden door deze filter opgevangen. HEPA staat dan ook voor High Efficiency Particulate Air. De HEPA filter, ook wel absoluut filter genoemd, staat wereldwijd bekend als de meest luchtzuiverende filter. Stofdeeltjes met een grote van slechts 0,3 micron worden door deze filter opgevangen. Hierdoor wordt de luchtkwaliteit zeer goed. Het HEPA filtersysteem is met name zeer handig voor mensen die veel last hebben van allergieën. Daarnaast worden HEPA filters veel gebruikt in ruimtes waar het van groot belang is dat de lucht schoon is. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan ziekenhuizen, de voedselindustrie of laboratoria. Een HEPA of absoluut filter zorgt voor bescherming tegen:

  • Gevaarlijke stoffen;
  • Radioactieve stoffen;
  • Bacteriën en virussen.

Advies over onze filters

Als u graag een HEPA filtersysteem wilt aanschaffen, is dat te allen tijde mogelijk bij Gorré Industrial Filtration. Wanneer u nog twijfels heeft, kunnen wij u altijd adviseren. We kiezen samen met u een geschikt filtersysteem. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 0168 – 336 340.

Andere vonden de volgende artikelen ook interessant;

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op