Gorré Industrial Filtration

Schone lucht in uw bedrijf is kostbaar goed. Vandaar dat u zeer hoge eisen dient te stellen aan de luchtfilters die in uw luchtzuiverings of airconditionings installatie worden toegepast.

Waarom Gorré Industrial Filtration?

Producten van goede kwaliteit

Uitgebreid filter assortiment

Kennis en ervaring

Koolstoffilter

Een koolstoffilter koopt u het beste bij een specialist op het gebied van filters. Gorré Industrial Filtration is daar een goed voorbeeld van. Wij hebben al jarenlang ervaring. Zodoende hebben wij veel kennis en expertise opgedaan op het gebied van filtersystemen. Onze systemen zijn uitermate geschikt voor vele luchtzuiverings- en airconditioninginstallaties. Wij verkopen een groot aantal klimaat- en luchtfilters, maar leveren ook koolstoffilters.

Een koolstoffilter voor efficiënte luchtzuivering

Koolstof wordt gebruikt in de behandeling van zowel gassen als vloeistoffen. Het kan bijvoorbeeld hinderlijke geuren elimineren. De koolstoffilter van Gorré Industrial Filtration is gemaakt van gegalvaniseerd materiaal. Daarnaast is de filter zo gemaakt dat er maximale ruimte is voor koolstof en dat de inbouwafmeting minimaal is. De koolstoffilter kan onder andere voor de volgende zaken worden gebruikt:

  • Huishoudelijke waterbehandeling;
  • Afvalwaterbehandeling;
  • Zuivering van grondstoffen;
  • Luchtzuivering;
  • Reiniging van procesgassen;
  • Het tegengaan van beschadiging van de ademhaling.

Regelmatige inspectie van uw koolstoffilter

Als u een koolstoffilter eenmaal heeft gemonteerd, is het belangrijk dat deze goed blijft functioneren. Om hier zeker van te zijn kunt u een van onze specialisten geregeld langs laten komen voor een inspectie. Problemen kunnen zo op tijd ontdekt worden. Als er onderhoud of reparaties nodig zijn, kunnen wij dit ook voor u verzorgen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via 0168 – 336 340.

Andere vonden de volgende artikelen ook interessant;

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op