Gorré Industrial Filtration

Schone lucht in uw bedrijf is kostbaar goed. Vandaar dat u zeer hoge eisen dient te stellen aan de luchtfilters die in uw luchtzuiverings of airconditionings installatie worden toegepast.

Waarom Gorré Industrial Filtration?

Producten van goede kwaliteit

Uitgebreid filter assortiment

Kennis en ervaring

Mechanische ventilatie filters

Men kiest steeds vaker voor mechanische ventilatie door middel van filters. De lucht in een woning of gebouw moet geregeld ververst worden. Dit kan door middel van ramen en roosters. Toch is dit in sommige gevallen onvoldoende. In dat geval kan een filter worden geïnstalleerd voor mechanische ventilatie. U koopt filters voor mechanische ventilatie bij een expert zoals Gorré Industrial Filtration. Wij hebben veel kennis en ervaring en garanderen u uitstekende kwaliteit. Al onze producten voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van milieu en techniek.

Een filter kopen voor mechanische ventilatie

Bij Gorré Industrial Filtration kunt u verschillende filters voor mechanische ventilatie kopen. Zo verkopen wij de volgende klimaat- en luchtfilters:

Een filter voor mechanische ventilatie biedt veel voordelen. Zo zorgen ze er niet alleen voor dat de lucht schoon is, wat beter is voor de gezondheid. Ze voorkomen ook dat de mechanische onderdelen van het ventilatiesysteem niet vervuild raken. Ook blijven de luchtkanalen dankzij het filter schoon.

Extra diensten

U kunt bij Gorré Industrial Filtration niet alleen filters voor mechanische ventilatie kopen. U kunt bij ons ook terecht voor diverse extra diensten. Zo kunnen wij u ook adviseren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van filters, schone filters monteren, filters onderhouden en filtersecties inspecteren. Wilt u graag meer informatie? Of zou u een filter voor mechanische ventilatie willen bestellen? Neem dan snel contact met ons op via het telefoonnummer 0168 – 336 340.

Andere vonden de volgende artikelen ook interessant;

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op