Gorré Industrial Filtration BV

Geen vuiltje aan de lucht

Schone lucht in uw bedrijf is kostbaar goed. Vandaar dat u zeer hoge eisen dient te stellen aan de luchtfilters die in uw luchtzuiverings of airconditionings-installatie worden toegepast. Gorré Industrial Filtration levert voor elke toepassing de juiste oplossing. Buiten een zeer uitgebreid filter assortiment voldoen de producten van Gorré IF aan de hoogste eisen op het gebied van milieu en techniek. Dit alles gepaard met de nodige kennis en ervaring maakt ons al gauw van toegevoegde waarde voor uw bedrijf.

Gorre industrial filtration BV.

In 2009 was hij kandidaat voor The Other Businessman Award:

Gregory Gorré (Paramaribo, 1969)is CEO van Gorré Industrial Filtration BV. Na zijn opleiding tot sportleraar is hij aan het werk gegaan als badmeester en voetbaltrainer. Hij ontdekte echter al snel dat hij liever het bedrijfsleven in wilde.

Na het bekleden van verschillende managementfuncties besloot hij in 1998 zelf ondernemer te worden. In 1999 won hij de ondernemersprijs `Het ei van Columbus`. Inmiddels is hij eigenaar van Gorré Industrial Filtration BV en Gorré Soccer Management BV.

Onze Visie

Neem contact met ons op!

Voor vragen met betrekking tot onze producten en diensten kunt u altijd contact opnemen.