Filterramen

De filterframes zijn zo geconstrueerd, dat ze jarenlang probleemloos filterservice verzekeren in een luchtbehandeling- installatie.

De combinatie luchtfilters en filterframes, garandeert een hoog rendements filtersysteem waarbij de stevigheid tezamen gaat met lage installatie- en onderhoudskosten. De filterframes zijn bedoeld voor het installeren van paneelfilters of filtermatten met een dikte van 25, 50 en 100 mm, als ook voor losse zakkenfilters (met metalen frontplaat van 25 mm dikte).

Eenvoudige bevestigingsklemmen (C-70) drukken het filter tegen de pakking van het frame. Het Riga-Flo filter wordt eveneens in hetzelfde filterframe gemonteerd door middel van de aangepaste bevestigingsklemmen (C-80).

Voor het opstellen van een filterwand worden de frames aan elkaar geklonken of geschroefd. Hierdoor wordt de kostelijke montagetijd voor filterwanden tot een minimum beperkt. De filterframes zijn gemaakt in 1,5 mm dik plaatstaal.

De frames zijn voozien van vasthechtingspunten voor het bevestigen van de verscheidene te gebruiken klemmen (naargelang het type filter dat men gebruikt).

Een Poly-urethaanschuimdichting wordt met een speciaal duurzaam kleefmiddel op de dichtingflens geplakt, zodat geen lucht-bijpas mogelijk is tussen filter en frame. Filterframes kunnen in elke installatie ingebouwd worden.

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers.