Gorré Industrial Filtration

Schone lucht in uw bedrijf is kostbaar goed. Vandaar dat u zeer hoge eisen dient te stellen aan de luchtfilters die in uw luchtzuiverings of airconditionings installatie worden toegepast.

Waarom Gorré Industrial Filtration?

Producten van goede kwaliteit

Uitgebreid filter assortiment

Kennis en ervaring

Spuitcabine filters

In een spuitcabine zijn filters aanwezig. Deze moeten ervoor zorgen dat de lucht niet verontreinigd raak. Deze spuitcabine filters zijn dus van essentieel belang. U kunt ze aanschaffen bij Gorré Industrial Filtration. Wij staan bekend als een specialist op het gebied van filters. Wij bieden u een ruim assortiment kwalitatieve filters aan, die aan de hoogste eisen voldoen wat betreft milieu en techniek. Daarnaast leveren wij ook extra diensten. Zo kunnen wij u ook adviseren, nieuwe filters monteren, filters onderhouden en inspecteren en wij zijn bovendien altijd snel ter plaatse bij eventuele calamiteiten.

Welke spuitcabine filters kiest u?

In een spuitcabine kunnen gevaarlijke stoffen vrijkomen. Het kan schadelijk zijn voor mensen om deze in te ademen. Filters in de spuitcabine voorkomen dat dit gebeurt. Er zijn verschillende soorten filters die kunnen worden gebruikt. Gorré Industrial Filtration verkoopt draadframes, welke uitermate geschikt zijn voor spuitcabines. De draadframes kunnen worden geleverd in iedere maat. Ze zijn standaard vervaardigd met een G3 medium. Ook kunt u kiezen voor andere verschillende filtermedia. De prijzen van deze filters voor een spuitcabine zijn op aanvraag. U kunt het beste contact opnemen met een van onze medewerkers om de mogelijkheden te bespreken. Zij zijn te bereiken via het telefoonnummer 0168 – 336 340.

Andere vonden de volgende artikelen ook interessant;

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op