Gorré Industrial Filtration

Schone lucht in uw bedrijf is kostbaar goed. Vandaar dat u zeer hoge eisen dient te stellen aan de luchtfilters die in uw luchtzuiverings of airconditionings installatie worden toegepast.

Waarom Gorré Industrial Filtration?

Producten van goede kwaliteit

Uitgebreid filter assortiment

Kennis en ervaring

Ventilatie filters

Ventilatie is alleen mogelijk door het plaatsen van filters. Het is belangrijk daarbij te kiezen voor filters van hoogstaande kwaliteit. Deze vindt u bij een professionele leverancier als Gorré Industrial Filtration. Wij zijn dé expert op het gebied van filters. We bieden een uitgebreid assortiment en kunnen daarnaast ook filters monteren, onderhouden, repareren en inspecteren. Onze expertise op het gebied van filters is groot en we zijn u dan ook graag van dienst.

Uitstekende ventilatie dankzij diverse filters

Gorré Industrial Filtration levert verschillende soorten ventilatie filters. Als u twijfelt welke filter u nodig heeft, kunt u kijken naar de verschillende filterklassen. Deze geven aan hoe sterk een filter is. Wij bieden onder andere de volgende filters:

  • Voorfilters: deze filters vallen binnen filterklasse G2 tot en met G4. Ze filteren met name grovere verontreinigingen, zoals stof en zand. Voorbeelden zijn metaalfilters en cassettefilters.
  • Fijnfilters: deze filters hebben een filterklasse van F6 tot en met F9. Ze filteren ook fijner stof, zoals pollen. Dit maakt ze zeer geschikt voor mensen met allergieën. Zakkenfilters en sommige cassettefilters zijn fijnfilters.
  • Absoluut filters: deze filters worden ook wel HEPA-filters genoemd. Vrijwel alle stofdeeltjes worden zo gefilterd. Ze worden daarom in ruimtes gebruikt waar schone lucht van groot belang is, zoals ziekenhuizen en laboratoria. Ze vallen binnen filterklasse H10 tot en met H14.

De keuze voor ventilatie filters hangt af van verschillende zaken? Gaat het om de ventilatie van een woning of kantoor? Of moet er een ruimte in een ziekenhuis of laboratorium worden geventileerd? En heeft u allergieën of niet? De antwoorden op deze vragen helpen u een geschikte ventilatie filter te kiezen. Als u nog twijfelt, kunnen onze medewerkers u altijd adviseren. U kunt hen bereiken op 0168 – 336 340.

 

 

Andere vonden de volgende artikelen ook interessant;

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op