Gorré Industrial Filtration

Schone lucht in uw bedrijf is kostbaar goed. Vandaar dat u zeer hoge eisen dient te stellen aan de luchtfilters die in uw luchtzuiverings of airconditionings installatie worden toegepast.

Waarom Gorré Industrial Filtration?

Producten van goede kwaliteit

Uitgebreid filter assortiment

Kennis en ervaring

WTW filters kopen

Als u filters voor een WTW installatie wilt kopen, bent u bij Gorré Industrial Filtration aan het juiste adres. Wij begrijpen net als u dat schone lucht in een ruimte zeer belangrijk is. Wij stellen dan ook hoge eisen aan de filters die wij leveren wat betreft milieu en techniek. Wij slagen erin uitstekende filters te leveren dankzij onze jarenlange ervaring en kennis. Op deze manier zijn wij in staat uitstekende filters van hoogstaande kwaliteit te leveren die geschikt zijn voor vrijwel ieder luchtzuiverings- of airconditioningsysteem.

Filters voor WTW installatie kopen: ideale manier van ventileren

WTW installaties worden steeds populairder. WTW staat voor warmte terug winning. De WTW installatie zorgt ervoor dat koude lucht vanbuiten verwarmd wordt voordat deze een ruimte in komt. Deze voorverwarmde lucht gaat uiteindelijk via dezelfde installatie de ruimte weer uit. De koude lucht die binnenkomt wordt verwarmd door de warme lucht die weer naar buiten gaat. Zo kan flink op de energie worden bespaard. Dat is dan ook de belangrijkste reden dan men steeds vaker ervoor kiest een WTW installatie met bijbehorende filters te kopen. De filters voor een WTW installatie zorgen ervoor dat stof in de lucht wordt opgevangen. Daardoor blijven de lucht en de WTW installatie zelf goed schoon. Er zijn verschillende soorten filters die u kunt kopen voor uw WTW installatie. Gorré Industrial Filtration levert de volgende soorten filters:

Onderhoud van de filters voor uw WTW installatie

Om ervoor te zorgen dat de filters in de WTW installatie goed blijven functioneren, is het noodzakelijk om deze goed te onderhouden. Hiervoor kunt u Gorré Industrial Filtration inschakelen. Wij kunnen voor u schone filters monteren, de huidige filters onderhouden, vervuilde filters afvoeren en regelmatig de filters inspecteren om tijdig problemen te ontdekken. Heeft u nog vragen of wilt u graag filters voor uw WTW installatie kopen bij ons? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0168 – 336 340.

Andere vonden de volgende artikelen ook interessant;

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op