Gorré Industrial Filtration

Schone lucht in uw bedrijf is kostbaar goed. Vandaar dat u zeer hoge eisen dient te stellen aan de luchtfilters die in uw luchtzuiverings of airconditionings installatie worden toegepast.

Waarom Gorré Industrial Filtration?

Producten van goede kwaliteit

Uitgebreid filter assortiment

Kennis en ervaring

WTW systeem

Steeds vaker wordt een WTW systeem geïnstalleerd in woningen en ander soort gebouwen. Dit systeem richt zich op warmte terug winning (WTW). Er komt koude lucht binnen in een ruimte. Deze wordt opgewarmd door middel van warme lucht die de ruimte verlaat. Dit gebeurt in de warmtewisselaar, of het WTW systeem. Dit WTW systeem kan alleen goed functioneren wanneer het voorzien is van de juiste filters. Deze filters zorgen ervoor dat de luchtkwaliteit in de woning of het gebouw goed blijft. Daarnaast houden de filters het WTW systeem schoon, zodat het goed blijft werken. U kunt dergelijke WTW filters kopen bij Gorré Industrial Filtration.

De ideale filters voor een WTW systeem

Er zijn meerdere soorten filters die kunnen worden gebruikt voor een WTW systeem. Welke filter u het best kunt kopen hangt van verschillende zaken af. Bent u bijvoorbeeld allergisch of erg gevoelig voor fijnstof? Dan kunt u het best kiezen voor een sterke filter in een filterklasse van F6 tot F9. Wanneer dit niet het geval is, kunt u ook voor een wat minder sterke filter kiezen, bijvoorbeeld een filter in filterklasse G3 of G4. Al deze filters zijn verkrijgbaar bij Gorré Industrial Filtration. U kunt kiezen voor verschillende soorten filters:

Als u zeer sterke filters nodig heeft, bijvoorbeeld voor een WTW systeem in een ziekenhuis of laboratorium waar schone lucht zeer belangrijk is, kunt u ook kiezen voor absoluut filters. Deze vangen zelfs de kleinste stofdeeltjes op. Heeft u nog vragen? Neem dan gelijk contact met ons op via 0168 – 336 340.

 

 

Andere vonden de volgende artikelen ook interessant;

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op