Gorré Industrial Filtration

Schone lucht in uw bedrijf is kostbaar goed. Vandaar dat u zeer hoge eisen dient te stellen aan de luchtfilters die in uw luchtzuiverings of airconditionings installatie worden toegepast.

Waarom Gorré Industrial Filtration?

Producten van goede kwaliteit

Uitgebreid filter assortiment

Kennis en ervaring

Zakkenfilter

Gorré Industrial Filtration is dé leverancier van een kwalitatieve zakkenfilter. Wij leveren diverse filters, van zakkenfilters en cassettefilters tot absoluut filters en synthetisch filtermateriaal. Voor al onze filters geldt dat ze aan de hoogste eisen op het gebied van milieu en techniek voldoen. Voor iedere toepassing hebben wij een oplossing.

Zakkenfilter voor filtering van veel soorten stof

Een zakkenfilter is meestal een fijnfilter (filterklasse F6-F9). Dat betekent dat deze filter niet alleen grof maar ook fijnstof perfect opvangt. Dit is met name handig als u snel last heeft van fijnstof, bijvoorbeeld door allergieën. Als dat niet het geval is kunt u ook voor een voorfilter (filterklasse G2-G4) kiezen. Een zakkenfilter is gemaakt van zakken van synthetisch materiaal. Deze hebben een constructie die het mogelijk maakt dat lucht gelijk wordt verdeeld door het filter. De stof wordt zo verspreid over de gehele filter. Lekkage is, bij goede montage, geheel uitgesloten. Wij leveren verschillende soorten zakkenfilters:

  • Synthetisch F8 IFS 95;
  • Synthetisch F7 IFS 85;
  • Synthetisch G4 IFS 25/35;
  • Synthetisch F6 IFS 65;
  • Glasvezel F8/F9 IFG 95;
  • Glasvezel F7 IFG 85;
  • Glasvezel 6IGF 65.

U kunt een nieuwe zakkenfilter door ons laten monteren. Als deze eenmaal gemonteerd is, kunt u ons ook inschakelen voor een inspectie of onderhoud van de zakkenfilter. Wilt u nog meer informatie over ons aanbod filters of over de verschillende diensten die wij aanbieden? Bel dan naar 0168 – 336 340.

Andere vonden de volgende artikelen ook interessant;

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op